Bilder

Hej!! vilket underbart väder!! 25 grader i skuggan idag, det är helt otroligt. Nu börjar det närma sig sommarlov och imorgon är det bara en månad kvar tills jag fyller år :) idag fyller min underbar vän Michelle år, GRATTIS!!!!

Här kommer lite bilder från i lördags, nästa gång jag dansar ska ja försöka få med någon som fotar och som kanske kan få lite bättre bilder, men det är inte lätt att fota när man rör på sig.






Ska försöka lägga upp ett videoklipp också, men jag måste bara komma på hur man gör först... Nu ska jag se hur gick det sen, sofiasänglar på 5 ha en fin kväll!

// emelie

Nu Taggar vi uppvisning nummer 1 :D<3

Nu Taggar vi uppvisning nummer 1 :D<3


Naglar

Hejsan :) imorgon ska jag ha dansuppvisning och ska då vara svart och gul, så jag kände att det var dags att jag gjorde mina naglar.
Tiderna för imorgon är
11.00- hageby
13.00 city- linden
14.30- maxihuset
Kom gärna dit och titta och säg hej om ni får chansen ;) ska dansa med pappsen och det blir kalasbra!!

Nu ska jag ladda inför imorgon men här kommer en bild på mina naglar


Massa olika

Hej på er!
Nu har jag läst alla kommentarer som jag fått på sista tiden. och den snygga mörka tjejen som sitter brevid mig på son, engelskan och matten är min underbara och älskade vän MICHELLE!!

Sen var det lite kommentarer om min förra pojkvän och det är klart att ja saknar honom, det var ju inte länge sen det tog slut men man måste gå vidare och det funkar inte alla gånger så är det. Sen frågorna om hur det går med en annan kille är inte något som ja vill ta upp här. Jag känner endå att det är lite tidigt att ha någon ny.

Det var svar på kommentarer.
//ξmelie

Statiol Stavsjö min nya arbetsplats. Stod ...

Statiol Stavsjö min nya arbetsplats. Stod nyss 1.5 meter Från magnus carlsson! Bara helt sådär, lite coolt!


Ser på scooby doo på spanskan fast med eng...

Ser på scooby doo på spanskan fast med engelskt tal och svensktext, ingen lärare XD<3


Min lillebror är 3år yngre men längre, sta...

Min lillebror är 3år yngre men längre, starkare och snabbare än mig, det är illa. Han har tilloch med samma storlek i kläder, något positivt iallafall XD


Igår var en lyckad kväll +natt med massa t...

Igår var en lyckad kväll +natt med massa tjejer. Tack becka, diana, becca, michelle, fedra,eve, natallie,linn, marika madde,julia,mirna och isabelle. Glömde jag någon? Tack vare er blev kvällen grym! Tack<3


Nu är vi på väg :D hoppas på en super kväl...

foto0449 (MMS)

Nu är vi på väg :D hoppas på en super kväll nu tillsammans med diana Becca, eve, becka, michelle, madde, Fedra, mirna, Linn och några fler som jag inte vet namnet på puss!


Taggad inför 100% party? Nae.. <3

foto0441 (MMS)

Taggad inför 100% party? Nae.. <3


Ps I love you

Ps I love you


Eric Saade vann semifinalen i torsdag och ...

Eric Saade vann semifinalen i torsdag och kom 3a ikväll, grymt bra ju!! Grattis azerbanjan (Stavning) till en fantastisk låt men i mina öron var Saade bättre ;)<3


a-laget

Hejsan :)
Har haft en lyckad idrottsdag idag. Vi var vid ågelsjön och gjorde massa saker tillexempel: paddla, cykla, sprang, bergsklättrade  och löste gåtor. Allt slutade med att jag Ellen och Evelina E sprang upp för yxbacken. Ellen har filmbevis XD fast jag kan erkäna att vi inte sprang hela...

Jag är helt slut i kroppen så nu blir det att duscha och sen se massa filmer!!! haha imorgon ska ja till stan med mamma och köpa byxor samt bekini. Ha en bra fredagkväll alla, även fast det är fredag den 13e ;)

//ξmelie

Sitter och väntar på att dansen ska börja....

Sitter och väntar på att dansen ska börja. Sista dansen för terminen, lite tråkigt för det har verkligen varit roligt! Helt ensam är jag här ute föresten... Nae nu Ska jag nog hälsa på johanna:p haha kram


Hej ligger i sängen med kristin och julia!...

Hej ligger i sängen med kristin och julia! Vi ska in till kyrkan och träffa alla människor. Egentligen skulle albin med också men han var tvungen att spela... Hehe nu ska jag vara lite social puss


svar på kommentar

För att ja ska svara på era kommentarer skicka då mejladress eller länka om ni har eran blogg!!

Men nu svarar ja på saras kommentar här´: Jag hade men det tog slut av lite olika anledningar som jag inte känner för att ta upp här..

Jag vet att ja bloggar jätte dåligt men ja vill få bort så mycket plugg som möjligt nu men samtidigt njuta av sommarvärmen och mina vänner. Hoppas att ni står ut..
Jag har haft en jätte bra helg tillsammans med massa underbara människor, Tack alla ♥

Nu ska jag sätta mig med spanskan... ha det bra
kram emelie


Mys kväll är...

Mys kväll är på väg för att möta eve ska spendera kvällen tillsammans med henne. Kommer bli super bra :D<3


så mycket på så lite tid

Hej på er:=) jag vet att jag har varit urusel på att blogga men det är så lite kvar av terminen och vi har ganska mycket som ska göras, massa inlämningsarbeten och sånt.. Har varit med mina underbara vänner lite iallafall och man blir lika glad varje gång! TACK!!

Imorgon blir det att åka till media markt med Diana och Becka, ska också träffa Jens. Nu ska jag fortsätta med min frågeställande uppsats. kram

RSS 2.0