36.6

Jag ligger äntligen på den temp jag brukar och har gjort det hela dagen :) Jag ska tillbaks till skolan imorgon ockås.. se hur det går hmm
menmen. Nu ska jag snart se om ellinor vill gå ut och. Jag känner att det behövs, har typ inte varit ute på en vecka....
Ha det bra
// E

6 jävla dagar, nu får det vara nog!!

Hej!
Jag är ledsen för att jag inte har skrivit något men jag har legat i 40 graders feber i en vecka, inte nog med det så har ja världens hosta och är genomförkyld också.
Var på vårdcentralen idag men som vanligt hittade dem inget. Jag är så otroligt trött på att vara sjuk nu. Har kollat igen två säsonger av OC nu och jag saknar verkligen skolan!! Men jag ska se om jag kan gå på onsdag eller iallafall torsdag.
Ellinor kom förbi med lite böcker idag, jag bad om matteboken men jag fick alla... tack det var gulligt =)

Hehhe nu ska jag plåga mamma med ett till OC avsnitt
Puss på er

Blev inte som jag hade tänkt mig...

hej =)
Idag var det ju tänkt att jag, julia, linnea och ellinor skulle efter att vi slutat gå och äta pizza tillsammans för att sedan åka hit och mysa i snön, men så blev det inte riktigt.. Jag stannade hemma från iskolan idag, eftersom jag inte har sovit myket inatt..
Jag är jätte täppt i näsan och kan inte andas!! det är jätte jätte jobbigt, så det blir pyjamas hela dagen ;P!! Men imorgon ska jag ta mig till skolan så att jag kan gå på lägret på lördag. Jag vill verkligen gå alltså!!

imorgon åker jag till pappa men nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på lite OC
Ha det gött alla ;)
//ξmelie

onsdag

hej på er =)
Just nu är det verkligen bara plugg som gäller. Jag ska verkligen satsa allt på skolan nu och verkligen göra mitt bästa, därför blir det inte så mycket bloggande men lite ska vi nog slänga in.

Vecka 11 åker jag och pappas familj till sälen =) det kommer bli super kul =)

Imorgon blir det lite mys med Julia, Ellinor och Linnea, det gillas mycket ;)

Hehe nu vet jag inte vad jag ska skriva mer XD dags att leta på läxorna.. eller någon bra bok hehe
Ha det bra :P
//ξmelie

Första dagen check!

Hejsan =)
Nu är första dagen iår avklarad, känns väldigt bra faktiskt!
Fick läxa första dagen, som vanligt... Vi ska skriva om vårat pinsamaste tillfälle på engelska. Hmm jag kommer inte på något :O!!!!! Vad ska man skriva, tror hon vi kommer ihåg såna saker eller? det är väl sånt man glömmer eller?
Det är blir nog att hitta på något...

Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa lit ;) hehe ha en bra kväll allesammans =)
//ξmelie

Bus

Snart kommer alla människor inklusive busungar! Räkna med mycket bus och stoj i snön nu, hehe
Helena är redan är och det finns så mycket fint, helt sjukt!!

Bara ett litet smakprov hehe men jag älskar ängeln =)
Kommer kanske mer bilder senare, beror på om jag hinner ta någora bilder ;)
//ξmelie



Saknar

Satt och kollade på lite bilder från våran konfirmation och gud vad jag saknar den!!! Saknar allt vi gjorde men framförallt alla underbara människor!!



Det var bara några av bilderna, finns fler på facebook ;)
hehhe

Kärlek till Wild and holy 2010 ♥♥

Barnvakt

Godmorgon =)
Hur är det snöblasket... Att det regnar i januari tycker inte jag om.. Idag har ja faktiskt fint väder vilket är tur, för idag ska jag vara barnvakt =)
Mamma ska ha ljusparty och jag har lovat två av hennes kompisar att ta hand om deras barn. barnen är 5 & 2 och sen det lilla på 6 månader =) MYSIGT!!

Hehe nu är det dags för frukost, ses
//ξmelie

Mitt 2010

Hej på er =)
Jag tänkte att eftersom jag inte har sammanfattat mitt 2010 än, så tänkte jag att jag ska göra det, men vet inte vad jag ska sriva... så om ni undrar över något som hände eller som jag gjorde under förra året så skriv en kommentar lägger jag upp allt på måndag kväll!! Snälla hjälp mig nu!! XD
// ξmelie

Sexskämt & Let´s dance

Hej alla vackra människor =)
Jag sitter i soffan med mamma och ser på Let´s Dance. Jag skrattade så jag fick ont i magen efter att Weise hade dansat hahah. Tony tyckte att han ska stänga munnen till nästa gång men Weise berättade när han tillsammans med sin dasnpartner stod vid jessica (programledaren) att han tyckte det var konstigt att Tony ville att han skulle stänga munnen! Det var så j****a roligt XD sen var det något mer snuskigt skämt, vart ska detta leda??
Hahah ikväll tyckte jag att Alexander Ryback och Tina Turner men sen gillar jag ju jessica andersson också :P hehe

Nu tror jag att det är dags att ringa och terra Ellinor lite, eller om det får vänta tills imorgon.. det vet jag inte än.
På söndag har mamma ljusparty och jag ska vara barnvakt åt tre små härliga ungar =) ( 5,& 2 respektiver 0.6 år gamla) UNDERBART!!!  Då kommer Julia hit också gillas =)
Heheh nej nu ska jag mysa ner mig i soffan lite ;)

Ellinor, Julia, Evelina, Rebecka,Michelle, Diana,Linnea och du vet vem ni är saknade!!!!♥♥
Slänger in en bild från konfan juni 2010

ha en fin fortsatt fredagkväll //ξmelie

Hemma

Hej allesammans =)
Nu är vi hemma igen. Det har varit otroligt roligt, det går inte att beskriva. Jag har kanske typ 15 blåmärken och 5 sår efter forsen men det är värt varena ett!!
Jag hade bestämmt mig för att 2011 skulle bli det bästa året, men det första jag gör är att gå vilse.. hmm vissa straffar gud med detsamma...

Idag har Lukas och jag städat hela huset, duktiga som vi är =)
 Så nu lånar jag hans dator lite snabbt, hehe
Nu ska Lukas få tillbaks sin dator.  Skriver mer när jag kommer till mamma igen. 
//ξmelie

RSS 2.0