Vi är inte tröga,vi är inte störda, vi var blöta

HEJ :)
Valborg idag då, dags att fira in våren men jag tycker den har varit här ett tag?! men jag hoppas på en toppenkväll tillsammans med dem underbara. Har badat med ellinor btw det var nog nästan 23 grader XD minus alltså! men nu har vi gjort det ;)

Igår var en fantastisk kväll som såklart  spenderades med dem underbara. Mcdonalds i hörsalsparken, fullproppade spårvagnar, karuseller, mys och kärlek det är vad som kan göra  en fredag helt underbar!

Nu ska jag göra mig iordning innan allt folk kommer.
Kram
//ξmelie

MIN

Hej!

jag har ingentníng vettigt att skriva förutom en sak

DU/NI ÄR ÄLSKAD/E!!♥

Hej sitter i Ellinor säng och kollar på nä...

Hej sitter i Ellinor säng och kollar på när hon Försöker ändra några inställningar på datorn, hon är sämst! Ikväll ska vi se på filmer och äta massor med popcorn ;) sover här också. Imorgon åker jag till pappa och sedan är det skola igen på tisdag. //emelie


Hej jag sku...

Hej jag skulle bara vilja önska er alla en glad påsk under tiden som jag provar att mobilBlogga :p Hehe men hoppas ni får många påskägg och mycket godis ;) kram


Jag hoppas verkligen att inte någon såg oss...

Hejsan :)
Dagen har mestadels spenderats utomhus tillsammans med Ellinor. Vi har satt upp min studsmatta,varit ute med Tindra (Ellinors hund), Sprungit från en geting och sett på film. Det har varit en ganska soft dag med sol och VÄRME!! Fast när solen varit bakom moln typ 15 min bestämmde vi oss för att se på film.

Jag har också lagat mat ( duktig som man är ;)) köttfärsbiff med potatis och sås. Mammas jobbarkompis Jessica är lovad en matlåda!!

Imorgon åker jag till pappa för att sedan förstätta till mormor på lördag där det vankas mat. På söndag ska ja sova hos Ellinor eftersom hennes föräldrar ska campa så vi passa på! Det blir nog mest film och POPCORN!!
haha nu ska ja packa alla saker som ska med till papps.

♥Ha en fin kväll och GLAD PÅSK ♥

//ξmelie

Det finna inte ord för att beskriva hur sjukt mycket ni betyder för mig!

Heej!
Har inte haft tid att blogga, jag har gjort en massa roliga saker. I måndags grillade jag med alla underbar tjejer, Fedra,Diana,Becca,Becka,Michelle,Eve,Liv och Mirna. Ni är helt underbar flickor!!! ♥

Igår tillbringade jag också kvällen/natten tillsammans med Eve och HAN! Helt undebart!!♥♥

Snart är det vallborg, nästa lördag och jag vet faktiskt inte helt säkert vad som händer än, mamma kompis och hennes barn kanske kommer eller så blir att att umgås med mina underbar vänner. Det är sånt som märks.

Nu blir det efterlyst och sen film hoppas jag. Ha en fin kväll alla ni som är värda en ;) ♥
//ξmelie

Helt otroligt vilka underbara människor

Hej!
Var ju som sagt på läger eller övernattning inatt, helt okej var det. vi var på bio och såg "hur många lingon finns det i världen" en helt underbar film!! Det handlar om sex personer som alla har någon form av handikap. Dem bor tillsammans på ett gruppboende där dagarna spenderas åt att klyva ved och följa strikta scheman men en dag ändras att, det är då Alex börjar jobba där som assistent.

En underbar film med många känslor och som väcker många tankar, det är en film man bara ska se!

Imorgon ska jag umgås med de som gör allting bra och värt att kämpa för.

Nu blir det att se på det blir bättre.
Jag tycker verkligen synd om alla barn som råkar illa ut. varje år tar 50 barn livet av sig, så ska det inte behöva vara!!!

//ξmelie

Jag orkar inte tänka på dig längre

Hejsan!
Nu ska jag snart åka på läger, eller övernattning med massa underbara människor. Jag känner att jag behöver rensa tankarna lite.. Det blir bio blandannat och en massa mys, som vanligt :)

Jag måste också berätta att jag kom in på eber med inriktinignen natur dock bara preliminärt men jag är 99% säker på att jag kommer in i juli också!!

Nu ska ja packa det sista
kram
//ξmelie

Paus

Hej på er!
Jag måste bara säga att jag inte har någon blogglust alls just nu. Det är så många saker som händer/hänt så jag har ingen värken lust eller ork till bloggen. Hoppas ni förstår. Jag kommer därför ta en liten paus imellanåt då jag känner att jag inte orkar eller så.. så ifall jag inte skriver på ett tag är det inte för att jag glömt er utan för att jag inte har ork.
Jag är inne i en period kan man säga då allt skiter sig. men jag är orehört glad att jag har mina vänner, även dem som ja kanske inte umgås meed så mycket. Jag vet nu att dem ändå finns här för mig när jag behöver dem, jag tror att om dem läser det här förstår dem vilka jag menar. Jag skulle aldrig klara detta utan EVELINA,DIANA ELLER REBECKA TACK!!!


Lets dance jive

Hello!
Jag har verkligen ingenting vettigt att skriva men igår va jag i stan och jagade alla konfirmander, orkar inte förklara. Idag har varit en normal dag i skolan med en kemilektion som mest mestod utav dålig humor. Hehe nu taggar jag inför dansen ikväll är det JIVE!!

Just det imorgon ska Becka och jag ha egen idrottslektion, får se hur det går men det går förhoppningsviss bra :)

Nu är det iallafall vår! Jag har sett: blåsippor, tussilago, massa fåglar och SOLEN!!


Nu ska jag tagga enu mer inför dansen, helgen och DEN 20E MAJ!!
//ξmelie

idiott

Hejsan :)
hoppas allt är bra med er :) jag är helt slut i kroppen hade ett tufft idrottspass XD Det sista vi gjorde då dem flesta redan var trötta var att köra idiotten.. hmm om någon inte vet vad det är så kan jag bara säga det är sjukt jobbigt!!
Hade också hemkunskap för första gången i nian idag, det gick superbra. Jag och Rebecka är ju bara för gryma (Y)

Nu ska jag gå ut i solen en stund innan den försvinner, kram

UNDERBART!!!!

hejsan :)
igår blev som jag hoppats på en underbar kväll/natt. Det var helt jävla underbart! Tusen tack Diana, Becka, Julia,Liv , Freda, Michelle, Becca,Eve och Mirna ♥

Sov hos julia och vi vaknade vid tolv åt frukost och sen hämtade mamma mig vid halv tre. Ikväll blir det soffläge jag är helt slut XD
puss & kram
// ξmelie

ikväll, kommer bli en bra natt!!

Hello :) Nu fungerar det att skriva här igen!
klockan är 20 i tolv och jag är hur peppad som helst! Ikväll är det White night på borgen här i norrköping och jag ska dit med några kompisar. Det kommer bli hur kul som helst, eller jag hoppas det iallafall.
Julia kommer hit vid två så ska vi göra oss i ordning, äta och lite sånt sen åker vi vid sju till stan för att möta upp dem andra. Så ikväll sover jag hemma hos julia :)

Veckan som gått har varit lite upp och ner heheh men nu blikar vi framåt och hoppas på att göra nästa vecka bättre.
Varje minut i livet räknas och en del säger att man ska leva varje dag som om det vore den sista och det ska jag börja göra, framförallt ikväll!

//ξmelie

RSS 2.0