Evelina!!

Hejsan!
Skriver bara lite snabbt nu innan ja åker till eve! det kommer bli en toppen-kväll tillsammans med henne, David och Albin!
Nu ska ja fortsätta packa
ha en bra lördag!
//ξmelie

varför?

Godmorgon:)
Igår blev det mys i soffan där det blev Let´s Dance. Jag måste säga att helt rätt par åkte ut. Jag  har haft favoriter men igår var de som varit "bäst" inte bäst längre.. Hoppas att de tar igen det nästa vecka!

Jag blev lite fundersam igår. Ni vet när någon säger att dem ska göra en sak och sen gör de det inte. Visst vi alla gör det ibland men om någon gör (ni som känner mig vet nog vem jag menar) så varje gång, så blir jag galen! Varför sitta och vänta på något som aldrig sker? Man tröttnar efter ett tag och orkar inte längre.
Jag ger upp, allt är upp till dig nu du har fått din chans och jag har gjort allt jag kan.

Idag blir en bra dag! Ska till Eve och sova där inatt, om jag kommer ifrån stavsjö men det ska nog lösa sig på ett eller annat sätt. Nu ska jag gå och göra lite frukost!
Slänger in en bild från igårkväll med myskläder och allt!

Mer bilder

Här kommer lite med bilder efter sminkningen och som sagt jag bjuder lite på mig själv!








//ξmelie

Modell

Det var riktigt roligt och lärorikt att sitta "modell" hos Sara. Hon är riktigt duktig och resultatet blev såhär:







Bilderna är inte de bästa men jag har tagit dem själv. Jag bjuder lite på mig själv också





//ξmelie

RIP

Godmorgon :)
Idag ska jag gå bort till sara som går make up kurs och jag ska vara "provdocka" jag gillar när någon sminkar mig eller håller på med mitt hår. Kan lägga upp lite bilder sen när jag kommer hem.


Igår natt dog Edwin 7 år som drunknat i ett badkar hos sin mamma. Livet är så orättvisst och han är värd ett längre liv. Han hann inte ens börja sitt liv innan det slutade, det är hemskt!
Det känns lite extra eftersom man "känner" honom och han var pappans enda barn. Jag tycker så fruktansvärt synd om pappan. Jag tror inte att man förstår hur det är att mista ett barn om man själv inte har gjort det.
♥Vila i frid Edwin

//ξmelie

Vargmys

Hej :)
har precis kommit hem nu! Det har varit en underbar dag. Träffade nästan alla från min "gamla" konfirmatiosgrupp, riktigt mysig bara det. Men vid ett så gick vi inte till vargarna och klappade, pussade och myste med dem. Typ 5 minuter efter att vi kommit in i inhängnaden så biter eller nafsar en varg på min arm och det är ju inte tillåtet så han fick sig en utskälning. Sen efter ett tag gjorde han det igen fast på ryggen, han tyckte verkligen om min jacka XD haha någon varg var också på Ellinor och Julia. När vargen varit på mig första gången var ja lite rädd så jag höll mig till en av dem som jobbar där och Douglas (som också var lite rädd) men jag satte mig endå ner och klappade och myste med vargarna.
Det var verkligen ett minne för livet!
Bilder finns på facebook och jag ska försöka komma ihåg att lägga upp några här när jag har fått dem av Ellinor.Jag vågade inte ta upp kameran när jag var där inne så tog inga bilder själv. 

Nu ska ja lägga mig i soffan och läsa en bok :)
Ha en fin kväll ;)
//ξmelie

fullt upp

Hejsan!
Nu ska jag snart gå och möta min faster, som ja ska åka med inte till stan. Där ska jag sen gå på visualiseringscentret med mormor. Efter det ska vi äta hemma hos henne innan jag ska till Malin. Det blir nog mycket bus ikväll kan jag tro ;)

Imorgon blir det djurparken, ska ha återträff med konfirmationen. Vi ska nämligen klappa vargarna :) spännande sådär! På kvällen blir det nog bowling med brudarna :)

Sen på fredag ska jag gå bort till Sara som går make up kurs och ska träna på mig! På fredag åker jag också till pappa igen och på lördag blir det myskväll hos underbaraste Eve med Albin och David. Eve är helt underbar hon har så knäppa kommentarer till allt ;) men hon finns också för mig i alla lägen vilket är otroligt skönt!

Nu ska ja göra mig klar
puss
//ξmelie

Underbaraste eve & jag

Ekonomi & änglar

Hejsan!
Har precis tagit en liten paus från mitt pluggande. Håller på med ekonomin, känns som att det börjar fastna lite nu.

Imorgon ska jag till visualiseringscentret med mormor och sen ska ja ta en tur till mammas jobbarkompis Malin och träffa henne och hennes barn Paulo och Tindra. Mamma ska till min morbror på ljusparty så jag passar på ;)

Nu ska jag hjälpa mamma med maten, om hon vill vakna :P Sen blir det nog bara att ta det lite lungt i soffan och se sofias änglar. Det är ett otroligt bra program tycker, sorgligt men riktigt bra!!

För er som inte visste det så älskar jag änglar. Har en hel hylla med änglar hos pappa så programets titel passar mig strålande bra ;)

//ξmelie

Bättre bilder

Här kommer lite bättre bilder på håret :)


Nytt!

Slänger in lite bilder på hur mitt hår ser ut nu :)



Johanna gjorde iordning mina naglar i söndags ( det är mina egna naglar)
Höger

Vänster

//ξmelie

snö snö och mera snö

God morgon!
När ska det sluta snöa? det snöar hela tiden och jag börjar verkligen tröttna på det!! det är ju katastrof. Nu vill jag har sommar, sol och 40 grader varm :)

Nu är bloggen klar!! Tack så mycket Ellinor för hjälpen. Du hittar hennes blogg här

Idag ska jag plugga lite men också försöka träffa Teelii igen :P Vi har inte umgåts så mycket på sista tiden men nu så ;)

Hehe nu äre dags för frukost sen duschen, slänger in en bild på mitt korta hår sen.
Puss
//ξmelie

Förändringar

Hejsan!
Som ni ser så är det lite förändringar på bloggen men det är inte klart! om du inte ser det uppdatera sida. Allt var klart men Ellinor glömde spara det... Det är iallfall hon som har hjälpt mig med allt. Det ska bli lite andra färger på en del ställen men det löser vi så fort hennes internet fungerar igen :P

Som ni säker förstår så har jag varit med Ellinor idag och vi har typ inte gjort någonting XD eller jo fixat här och sett på film : Look how´s talking  det var en rolig film tycker jag.
Klippte mig idag också det är just nu ganska kort och jag trivs inte med det, men om två veckor är det som vanligt igen. Jag saknar håret som jag hade i sommras (kolla mittenbilden) så himla fint :)

Nu ska jag titta på film
puss
//ξmelie

Gammal bild på mig och ellinor!!

Underbart

Hej på er :)
Min helg har varit riktigt mysig, Johanna och Anneli från skåne var hos oss, riktigt mysigt! Åkte med mamma hem när hon varit i stan så nu sitter jag hemma hos henne ;)

Jag har ju sportlov nu, vilket verkligen behövdes, fast det kommer bestå av en väääldigt massa plugg...Har två prov nästa vecka så...Idag tillexempel ska jag först träna sen blir det nog lite plugg, kanske träffa ellinor? Vid sex ikväll ska jag gå bort till jessica som ska klippa mig, det behövs!!

Dags att göra någon nytta, puss!
//ξmelie

helt ok

Hej på er :)
igår var jag michelle och becca på konsert i norrköping. Det var någon som de geer gymnasiet gjorde. Första halvan var helt okej men inte andra...
Sen tog vi en spontan tur till lindö där vi blev utslänga men men va fan det var kul XD

Dagen har mest bestått av plugg.. har engelska prov på tisdag men har även gjort lite matte. Matten börjar släppa lite nu :)


Nu ska jag följa med gitt upp o handla och imorgon är det skola igen, fast bara 4 dagar sen är det lov.
På lovet så kommer Gitt storasyster anneli och hennes yngsta dotter johanna hit men annars så händer inte så mycket, blir nog ganska mycket plugg, tyvärr...
Nej dags att springa :P
Jag saknar dig!!

puss puss
//ξmelie

Dans

Hejsan :)
Idag hade vi det andra nationella svenska provet, det gick nog ganska bra eller jag hoppas det iallafall.
I tre timmar satt vi där o skrev, men tiden gick endå rätt så fort tycker jag.

Nu väntar jag på att maten ska bli klar, sen är det äntligen dags för dans. I en hel vecka har jag längtat och nu är dagen kommer XD haha dans är verkligen mitt liv!! Helt underbart är det!
Det ska bli roligt att se vad det blir för danser ikväll.

Imorgon efter skolan ska jag till pappa och vara där i en vecka :P

Just det! En kompis till mig och mamma går make up kurs i stockholm och behövde någon att träna på, och vem ställer inte upp??... jo självklart ja!! Jag älskar när någon annan håller på med mitt hår eller sminkar mig. Kanske lägger upp några bilder när ja varit hos henne.

Säger grattis till Linn som fyller 16 idag :) Och grattis i efterskott till Linnea som fyllde 15 igår. Grattis tjejer :P

Nu ska ja packa allt inför dansen pusss!!
//ξmelie



Nya val

hej!
Det är helt ovärt att skriva om dagen, det var som en helt vanlig dag i skolan..
Imorgon har nationella del 2 (uppsats) Ungefär 3 timmar ska vi sitta och skriva..men hoppas på att det går bra. På kvällen är det äntligen dags igen, dans!! Jag längtar =)

jag har gjort några små förändringar i mina val till gymnasiet
1. Na på eber
2. Na på haga
3. tvär på haga
4. Na på nyströmska

Lite småförändringar men hoppas såklart på första. Fick reda på igår att en tjej i 9b också ska söka den linjen, hoppas verkligen vi båda kommer in och hamnar i samma klass, men det ska väl inte varar några probem vi är ju a-lagare ;)

Nu ska ja titta på Glee, ha en underbar kväll mina vänner !
//ξmelie


NPsa

Hej =)
Idag hade vi det första nationella provet i svenska. Det var läsförståelse, jag tror det gick ganska bra, det kändes som det iallafall men det kunde gått bättre. Hade också engelska redovisning eller vi berättade om vårat drömjobb, det gick också bra (Y)
Efter skolan gick jag och Diana till fritidsgårn och gymmade en timma, otroligt skönt ;)
Nu väntar jag på att maten ska bli klar för jag är extremt hungrig.
Ikväll blir det att plugga lite spanska och ta det lite lungt i soffan, känns som min kropp kommer vara död imorgon...

På torsdag är det andra nationella i svenska, uppsatsen (3 timmar ska vi skriva) sen på kvällen ska jag dansa och jag lääängtar :) <3

Nu ska jag vara ducktig och duka, puss på er ;)
//ξmelie

Nu äre dags

Hej på er =)
Jag har haft så otroligt mycket att göra så jag har inte hunnit skriva till er, men nu ska jag verkligen försöka!
I torsdags började jag dansa igen, det var otroligt roligt. Jag har börjat på en kurs som heter " Let´s Dance" och är som programet, vi kommer dansa alla latin och tiodanser nu under tolv veckor, vilket jag velat göra hur länge som helst. Vi började med vals och chacha, riktigt roligt var det!!

Nu är det dags, tiden går fort men nu ska vi söka till gymnasiet. Jag vet vad jag ska söka och tänkte fixa det idag.

1. Na (natur) på Ebersteinska
2.Na på Haga
3. Tvärvvetenskap (nya Ns) på Ebersteinska

Jag tror det blir så, kanske ångrar mig mellan de två sista men vi får se.

På tisdag börjar nationella också, vi börjar med Svenska läsförståelse och förtsätter med svenska uppsatsen på torsdag. Hoppas det kommer gå bra men det är väll inga problem?? XD

Idag ska jag mamma och mormor gå på bio, vi ska se Änglagård 3 sista sommaren eller något sånt. Efter bion ska vi till mormor och äta och sen blir det melodifestivalen.

Föresten va det någon som såg let´s dance igår??
Så som juryn dansade i början vill jag också kunna dansa!!!!!

Oj vilket långt inlägg det blev, men nu ska jag äta frukost. Ha en underbar lördag alla puss
//ξmelie

RSS 2.0