Torsdag

Torsdag idag och vi har studiedag!!

vaknade runt 9 fast gick inte upp förns vid 10 kanske?!då åt ja frukost sen satte ja mig o läste lite. Jag läser en jätte bra bok `"Gömda" av Liza Marklund rekomenderar alla!
Sen såg ja på andra avenyn från i tisdags ja tycker att det bara blir sämre o sämre:(men ja hoppas att det blir bättre.

Sen följde ja med Charlotte o hämtade Ellen på dagis dem har gjort om as mkt där sen ja gick där,ganska kul att träffa alla dagisfröknar igen:P
Sen gick ja hem o läste lite till. vid 4 gick ja upp til Charlotte igen men då skulle Ellen på bamse jumpa så då var ja med Sixten som blir 1 år om 3 veckor:) han kan nästan gå han håller i en hand men ja ska nog se till att han går på sin 1årsdag!
Han är en lite clown han rotade i lite skåp o där hittade han ett grytlock som han satte framför ansiktet o slika på det sen slog han det i huvudet sen framför munnen o prata med det. Han är lite rolig<3
Sen var det hem o äta o nu sitter ja här o chattar med Emelie Glad måste bara säga det Emelie du betyder du ger mig tips o stöttar mig genom allt<3333

Nu ska ja nog se lite på tv sen läsaXD
imorgon ska klippa mig och sen ska ja till pappa så ja skriver nog inte på ett tag men ni får en lång uppdatering om en vecka. Lyckad studiedag idag iallafall och imorgon har vi en till!
Kram Emelie

....

Jahopp dagen har vanligt som vanligt orkar inte beskriva men dagen gick ganska fort o så e vi ju lediga torsdag fredag så ja överlevdeXD... men när ja kom hem vart ja bombarderad av Lukas och Oskar som var här o dem följde efter mig vart ja än gick jobbigt kan man säga men nu har dem gått..

Jag ska gå till Ellinor vet inte riktigt va vi ska göra men vi hittar nog på något:P

Igår va det som sagt va dans kul var det. vi började med bugg typ 40 min sen dansade vi foxtrot också as kul men dem dansar inte den foxtroten som ja har lärt mig ja har lärt mig 1 åt vänter 2 åt höger men dem kör typ gå gå gågågå jätte konstigt;S men jag lär mig nog:) det var grymt kul lägret kommer bli kalasbra.
Så ska man kanske till Ljungsbro nästa söndag och dansa med min grupp, någon som vill med??
Nu ska ja gå till ellinor se va vi hittar på.
Ha en bra dag alla<3
Kram Emelie

måndag

jahopp då har en måndag till gått skönt nu e det bara två dagar kvar till vi e lediga!!
idag har inte hänt så mkt idag vi började med hemkunskap o ja o vi gjorde en tacosoppa ja kan inte erkäna att den var så speciellt god...när vi sedan skulle ha spanska så fick vi reda på att Tanja var sjuk så då såg alla tjejer på en film istället "Life of Brain" eller något liknande hete den. Sen var det lunch stekt fisk o kall sås va det det var inte lika gott som det brukar vara.. efter lunch hade vi so med Elsbeth o sen såg vi klart på filmen den var lite rolig när dem skulle hängas o dem sjunger "always looks on the right side of love" hihi, vi slutade kvart i tre så då fick vi vänta på bussen i 35 minuter..

När ja sen kom hem så gjorde ja so läxan till på onsdag eftersom ja dansar imorgon o kan inte göra den då. sen så sitter ja här ska snart gå o lägga mig o se på¨ngn film tror ja. Imorgon e det som sagt va dans så tror inte att ja hinner skriva ngt då men ha det bäst alla<3
Kram Emelie  bilden visar mig på pappas bröllop

Söndag=bakdag

hejsan alla glada! idag är ja på jätte bra humör
jag har precis bakat en omgång bullar:) både vanilj och kanel.
När ja tog ut den sista plåten med bullar så ville ja baka mer så nu håller ja på att baka kärleksmums *hihi* det är bara att frysa in sen... eller?!!
När ja har bakat färdigt sen ska ja nog vara med Ellinor tror ja men annars så har eller händer ingenting idag tror ja inte...

Imorgon är det skola igen fast vi går bara 3 dagar denna vecka sen har vi 2 studiedagar sen e det bara 1 vecka kvar till påsklovet. Va ska alla göra då??
ne nu ska ja fortsätta baka lite
Kram på er alla //Emelie

Lördag

idag började med att ja vaknade vid halv nio eller något sen så gick ja upp och åt frukost o ducha. Sen gick ja upp till Charlotte och var barnvakt åt Sixten när hon var i krokek.
sen gick ja hem och åt och väntade på att ellinor skulle ringa, efter ett tag (när ja sätt på andra avenyn från i tisdags) så var hennes film slut så då kom hon hit o sammtidigt typ så kom Jessica o Oskar så ja o ellinor spelade ett spel med honom sen kom hans lillebror så då gick vi ut.
När dem sedan hade gått så åt vi o sen spelade vi kort o nu sitter ja här.. det har alltså inte hänt så mycket idag! Hoppas alla andra har haft en bra dag och imorgon ska ja baka bullarXD
Kram Emelie

fredag lördag.söndag måndag tisdag onsdag torsdag fredag OJ

OJ det var länge sen ja skrev här men det är så att våran  dator hos pappa är jätte seg det tar typ en kvart att starta den sen tar det en kvart till för att komma ut på internet o sen enkvart till för att logga in så ja ni fattar...

Fredag
hände inte speciellt mycket åkte till pappa o städade hos mimmi och sen tv tror ja kommer inte ihåg:S

Lördag
då hade pappa Gitt ja  o Lukas mys kväll. Vi spelade kort plump och 7an. sen åt vi förrät det var en rostad macka med skaggenröra på sen va det varmrätt o det var hasselbackspotatis med fläskfile, rövinssås och sallad och till efterrätt var det marenger och glass otroligt gott alltihop!
Sen var det melodifestivalen ja tyckte att dem flesta låtarna var bra men bäst var Molly och Emilla. Pappa och Lukas tyckte om Heat och Gitt Sarah dow finer o Malena. Malenas låt är också bra när man har hört den ett par gånger...

Söndag
i söndags gjorde vi ingenting ja gick i pjamas hela dagen<3 och bara hade det skönt men ja gjorde en sak till nytta ja pluggade massa kemi!

Måndag
då var det skola igen det hände ingenting speciellt tror ja inte. Men på kvällen så pluggade ja lite till no provet som var i tisdags.

Tisdag
I tisdags så var det no prov kemi det gick sådär tyckte ja det kunde gått bättre ja fick iallafall VG- men det e väll okej?! på kvällen så var ja iväg och dansade det gick jätte bra ja längtar så fort man säter på sig ute skorna så väntar man till nästa tisdag:P

Onsdag
I onsdags hände ingeting en helt vanlig dag i skolan.

Torsdag temadag
Då var det tema dag och alla tjejer i 7an åkte till stan för att gå på arbetets museeum och se utstälningen SMAL  jag Ellinor Evelina och Rebecka åkte med Rebeckas mamma till stan och vi var på museet en timme förre alla andra. utställningen  var ganska intressant men mycket visste ja redan. Efter utställnigen så skulle vi gå på statsvandring vi fick en karta ett frågepapper och en penna till varje grupp det var jag Ellinor och Rebecka som var i en grupp men vi gick tillsammans med Evelina och Julia. Vi gick först till mcdonalds för att äta där träffade vi Michelle och Rebecka C. När vi ätit upp så gick vi tillsammans med alla som vi åt med alltså jag ellinor rebecka s evelina julia michelle och rebecka c och svarade på nästan alla frågor utom 2 tror ja att det var vi sprang som galningar...NOT vi frågade alla människor vi mötte och gick in på grand hotel där en tjej googlade på ett svar. Vi gick också till en frisörsalong där vi träffade en mattant som jobbar på våran skola. När vi sedan skulle sammlas och åka hem så gick massor av människor till stan och när vi var framme i krokek så var vi bara 4 st plus marie kvar på bussen.

Fredag temadag i går var det också tema dag fast då åkte alla killar till stan och tjejerna var kvar och städade. 7a hade sovmorgon till 09 15 men ja var där tidigt men då fråga mig inte varför. När vi sedan började så hade inte Lotta skrivt ut våra bilder som vi skulle måla så vi fick börja med att städa a4 klassrummet fint vart det! sen kom våra bilder och vi fick måla kommer ej ihåg va det heter(bilder kommer) man skulle måla ansiktet i en färg o kläderna i en och bakrunden i en eller något liknade.
Efter lunch så såg vi på en film Sandor/ ida den var så där bra lite rolig på vissa ställen. Filmen slutade vid halv 3 så då sprang jag och mimmi till bussen och åkte den in till stan där ja skulle träffa mamma. Vi köpte ett par skor och ett par jeans:) Vi kom inte hem förän vid 7 då åt vi ja fick revbenspjäll och mamma åt thai gott vare: när vi ätit så gick mamma och ja bort till Jessica och Ronny. Där såg vi så ska det låta och singing bee i mitten på så ska det låta så hoppade knä ungen ner från mitt knä o satte sig i Jessicas där han somnade fort och i början av singing bee började Oskar snarka brevid mig men islutet var ja bara tvungen att reta honom lite så ja kitlade honom så han vaknade! Mamma och ja kom hem vi halv 11 då vi såg vem som åkte ut ur let´s dance jag är glad över att Laila är kvar i finalen:)

OJ det vart mycket idag men tror det blir det ibland när ja varit hos pappa men det får ni stå ut med !
Kram Emelie

dagen

Idag har det inte hänt så mycket tror ja inte... Som en vanlig dag iskolan.
Men när vi åkte hem med bussen så satt Robin bakom mig och pillade i mitt hår(A) och när hans lutade vart ja ledsen men då började han massera mig istället:)
Robin du borde bli massör!!

Nu väntar ja på att ellinor ska ringa mig så vi kan gå ut och kolla på naturen som Ellinor skrev en gång<3
Skynda dig elli...
Måste nog plugga lite no också:(:( men vill inte få dåligt resultat på provet på tisdag...
Sen ska ja nog vara barnvakt åt Lukas (inte min bror)när mamma och Jessica är ute och går får se hur det blir med den saken.
Men nu ska ja packa ska till papps imorgon!
Kram Emelie

Kvällen...

Jahoop då har man gjort soläxan ganska svår tyckte ja, ja fattade inte direkt alla men dem flesta. Men nu e den klar :) känns bra nu återstår bara non kemi prov på tisdag.... Just nu e det ganska mycket men åandra sidan har vi våra studer då vi inte har något alls..

Nu ska mamma snart upp och träna och då ska jag se andra avenyn  eftersom ja missade den igår då ja dansade, det var as kul för ja fick dansa lite med tävlingsgruppen för att det fattades en tjej så då hoppade jag in det gick lite fortare en den andra gruppen jag älskar det stället jag dansar på nu<3 och alla som dansar där känner ingen men trivs as bra om man gör fel bryr dem säg inte om..
Längtar redan till nästa vecka.
Ha en underbar kväll alla<3
Kram Emelie

20090311

hejsan idag har väll det inte hänt någonting speciellt tror ja inte förutom att ja gjorde lite kryss på ellinors hand XD men hon får skyla sig själv...

Nu sitter ja här och Jessica Oskar och Lukas är här o fikar så oskar står och läser va ja skriver.
När dem har gått så ska ja plugga So har religion till imorgon och sen no har Kemiprov på tisdag och så ska ja försöka baka något också. Annars händer ingenting idag.

Måste bara tacka ellinor  för att hon skrev åt mig igår TACK så mycket<3
Kram Emelie

Dagen!

Var i skolan idag, så klart ;)  Innan lunch så var Ninni och pratade om böcker man kunde läsa, men jag tyckte inte att dem hon hade med sig o pratade om verkade så bra, men jag hittade en bok som lisa marklund har skrivit, kommer inte ihåg vad den heter just nu.. xD Efter lunch så hade vi basket turnering, jag fick vara i samma lag som Eve, Linnea C och Jullan och några mer (: Men det gick inte så bra vi kom sist, det vill säga 6:a :P

Ska Dansa idag så kommer nog inte skriva något mer idag, Stort tack till Eliinor som skrivit detta inlägg åt mig eftersom jag själv inte hade tid med  det :D,bild1: elli låssas sjunga,bild2:elli är ett spöke(:

Gick sådär

Som sagt ellinor och ja skulle plugga spanska men det gick sädär vi pluggade typ 10 min och sen hände det massa utanför o ja kunde inte konsentrera mig... så vi gick ut i stället för ja ville se mer (som ja skrev förut en del vet vem ja menar). Vi började med att gå till skolan och tänka på gammla minen. sen gick vi ner till sjön och där började ja tramsa så mycket att ja inte ens kommer ihåg va ja sa...
När ja senare kom hem skulle vi äta GRÖNA pannkakor mamma hade haft  i karamellfärg som ellinor hade sagt åt henne.:@ Men det var gott endå.

När mamma ska träna sen ska ellinor och ja ut igen bara så alla vet.
Nu ska ja fortsätta sortera lite bilder dem tar ju aldrig slut här kommer en
Kram Emelie kort på snögubbe av potatismos av :michelle linnea sofia rebecka ellinor och emelie

Plugga

Kom precis hem från skolan dagen har varit bra har inte hänt någonting förutom att ja och Rebecka är bäst på att baka bröd<3

Nu sitter ja här o kollar ut genom fönstret snyggaste killen e ju därXD(ni vet vem ja menar) samtidigt som jag väntar på att ellinor   ska komma hit så vi kan plugga lite spanska (spanska prov på onsdag). Jag tror det kommer gå ganska bra.
Men nu ringer hon *hihi* måste jag svara????
Hon undrar om hon måste ha med sig sin spanskabok?! Hur ska hon kunna plugga utan den??
TONTO!
men nu e hon på väg så ja måste avsuta detta.
Kram Emelie

Kvällen

Har sett  Rally brudar med mamma den var väll sådär bra lite roligt faktiskt!
Men nu ska mamma se Bones o det vill inte ja se så ja satte mig här igen, ja måste skriva så mycket ja kan denna vecka eftersom nästa vecka kan vara lite svår på grund av att ja e hos pappa då... men ja ska försöka.

Har ni sett föresten ny snö på marken igen.. vill inte ha mer nu, nu vill ja ha vår!

Tror ja ska fortsätta att rensa lite bilder nu o läsa lite sen tror ja att ja ska sova så God natt alla människor<3
Kram Emelie

Bilden är på mig och ellinor i januari tror ja..
                                           

Äntligen och Tack

Nu har Ellinor varit här och hjälpt mig med bloggen lite annorlunda e den väll men ja tycker om den, det gjorde Ellinor också. Tack så mycket för hjälpen ja fattade ingenting men tror ja gör det nu.. jag e så glad för att den inte ser ut som alla andras.

idag har ja inte gjort så mycket varit hemma o städat lite o fixat med alla bilder som ja har i datorn men jag e inte klar på långa vägar...men ja e på god väg.
Nu ska ja sätta mig i soffan och se Rally brudar med mamma den verkar bra ha en underbar kväll
Kram Emelie
ellinor på bilden

test ;)

Nu är ellinor här och hjälper mig, nu ska vi bara testa en sak ;D hejdå!!

Sysling

Ja måste bara säga det att ja har fått en sysling i fredags kom hon äntligen, längtar bara tills ja får träffa henne och tills ja får rerda på va hon heter (dem har inte kommit på något namn än). Hon var 52 cm lång och vägde 3410 gram stor flicka.

VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN SNUTTAN<3
Kram Emelie

Hejhej

Hej ja vaknade runt 11 imorse för att mamma var på toa (hatar att det låter så mycket) då gick ja upp  och åt frukost samtidigt som ja kollade på Så ska det låta med mamma från ifredags, vi spelade in det för att jill johnson var ju medXD
Sen satte ja mig vid datorn o lade in bilderna som ja hade på min kamera  o nu skriver ja här...
Ja väntar på¨att Ellinor  ska komma hem ja har så himmla tråkigt och hon ska få hjälpa mig lite här också Ellinor om du läser detta så har ja betstämt att du ska göra det...och skynda dig hem.
nu ska ja nog läsa lite mendans ja väntar på Ellinor.
kram Emelie

Melodifestivalen och 60 års kalas

JA det var ju andra chansen  på melodifestivalen idag men ja tyckte inte att det var några bra låtar som gick vidare eller lättare sagt det var inga bra låtar med... Ja måste bara kommentera en sak e det någon som tycker att petra är en bra programledare??
Det tycker INTE ja, ja vet inte riktigt varför men ja gillar henne bara inte...

Ja var då hos mammas farbror på kalas ja kan inte säga att ja hade sådär super kul men ja var där endå. Vi gjorde inte så mycket vi åt någon jättegod kött grej o potatis och glass till efterrätt och sen såg ja melodifestivalen och när det var slut så satte jag mig med dem andra o försökte va lite social men när ja sätter mig där så var det dags för tårta halv elva på kvällen:P
När vi sen hade ätit tårta vart ja helt plötsligt jätte trött så då åkte mamma och ja hem o vi var väll hemma vid 12 någon gång.
Hoppas ni också har haft en okej kväll<3
Kram Emelie

Dagen

Vaknade runt halv 9 imorsse vet inte riktigt varför men efter det så kunde ja inte somna om...
Så ja gick upp och åt frukost o tog på mig träningskläder o efter det gick ja upp till jumpasalen och körde pilates det känns verkligen imagen efteråt!
Skickade ett sms till Linnea och frågade om hon kunde göra min blogg fin eftersom hon e så grymt duktig på det men hon visste inte om hon orkar fixa den:( men hoppas endå.

Ikväll ska vi till mammas farbror för att hans fru fyller 60 GrattisGrattis, får se hur roligt det blir ja e ensam under 30 så ja får väll ta med mig en bok eller något (det är inte alltid så kul att sitta och lyssna på när dem pratar).
Nu ska ja hoppa i duschen o sen göra mig iårdning. Får se om ja skriver något mer här ikväll men annars får ni alla ha en underbar lördag<3 Glöm inte det är  melodifestivalen andra chansen i norrköping ikväll!

TACK

Nu har Ellinor varit här och hjälpt mig tror ja fattar lite nu men ja lär mig väll med tiden?! Tack så mycket för hjälpen ja vet vem ja ringer om ja inte fattar något ellinor<3
Väntar på att linnea ska logga in på msn så ja kan fråga henne om hon vill göra om min blogg, hon e så grymt duktig på det, hennes blogg e grymt fin..
Såg let´s dance o Niclas åktet ut men det gjorde inget dem 2 bästa är ju kvar.. Laila och Magnus.
vet inte riktigt va ja ska göra nu blir nog inte så mycket mer. Ha en fortsatt trevlig kväll<3

20090306

Sitter här med Ellinor och hon hjälper mig med att fatta detta (ja vet ja e lite seg..) och ser på Let´s dance hoppas att Elisabeth åker ikväll dem andra är ju bra:P.
Ha en bra kväll allihopa<3

Hej och välkommen

Hej och välkommen till min blogg!
Ska försöka att var aktiv här men lovar ingentingXD
kramkram


RSS 2.0