Idrott

Hejsan:)
idag på syslöjden så knöt Rebecka och Eve in massa trådar i mitt hår, som gjorde as ont att ta dän. men dem hade vi i matsalen också :P lite pinsamt var det menmen.
På idrotten var det värsta roliga, vi körde rugby. Kanske inte dem riktiga reglerna men det var riktigt roligt iaf. Alla bara tackla varandra o det såg jätte roligt ut också. I början till typ i mitten så var alla killar på Linnea. Det var nog den roligaste lektionen på väldigt länge.

Nu ska ja städa mitt rum för det ser för**vligt ut. kramkram//ξmelie

Engleska provet

Hej alla glada! ja är iaf inte direkt glad. Jo då så farligt är det inte. Vi fick reda på våra engelska prov idag o ja vart inte så glad. För att få G var man tvungen att få 50p och VG 70p ja fick 58p som var godkänt men ja ville ha mer, ja vet att ja kan bättre men ja får se deet som så att engelska inte är min starka sida.

Annars händer inte mycket. Ja är ensam hemma pappa och lukas är o spelar basket eller lukas spelar:P och gitt vet ja inte riltigt vart hon är så ja är hemma med katterna som bara följer efter mig ja vet inte va som hänt dem ligger bara en på över vånigen o en på nedervåningen annars...
Imorgon är det dans iaf:) Det är så grymt roligt på dansen så ni annar inte.
på onsdag vet ja inte va som händer men torsdag är det öppet hus på skolan 13-18 så kom vetja:P
Och på fredag åker ja till östersund till min "lilla"familj:P kram på er alla//ξmelie

Varför allt just nu??

Hej, ja vet att ja skriver att ja ska bli bättre på att blogga men ja har liksom inte tid, allt händer på samma gång. Det är så mycket nu i skolan hemma o privat, ja vet inte va ja ska gör längre hur länge orkar ja?
De gör det ju inte lättare att ja håller det inom mig o inte säger till någon men den ja berättar allt för bor 70mil härifrån o träffar henne väldigt sällan.
Det är så lätt att prata med henne eftersom hon verkligen kan öppna sig för mig. Det ska bli så skönt att få träffa henne på fredag igen o bara få prata ut. Så ska vi o bada på lördag också men då ska ju vi som vanligt när vi är tillsammans ta hand om nova... Vi får smita iväg för att kunna prata själva, när vi gör det tycker ja lite synd om maja som får vara ensam men ja hoppas hon förstår. ja pratar självklar om Hannah min bonus syster hon är helt underbar ja älskar henne<3

iaf så händer det väldig mycket just nu. Måste grattulera Anders och Maria som fick en liten Klara den 19, hoppas nu njuter nu:P

Ne nu ska ja gå o va social med familjen kram//ξmelie

Kallt

hej, förlåt för den dåliga uppdateringen men har inte haft ork lust eller tid.

Skolan har varit som vanligt, inte hänt speciellt att berätta om förutom att ja Evelina,Rebecka,Ellinor,Julia och Linnea C äger på musik. Idag satt vi utanför cafeet o spelade Proud mary på gitarr, eller skrattade o kolla på dem som gick som kollade på ossXD Skit att skäma ut sig lite ibland:P
Mia tyckte vi var bra eller så sa hon bara det...

Dansen har kommit igång igen det är så frymt skönt o himla roligt.
Var inne på stingbuggen i lördags där Bea och Erik kom 3a första gången i den klassen, Julia och Lukas vann, sen kommer ja inte ihåg Andreas (våran ledare) fick dansa till den bästa låten ´Pour me`. Ni var grymt duktiga alla!! Tyckte det var lite konstigt att Rebecca och Viktor inte kom på pallen:O
På kursen i tisdags sa dem att dem planerar ett nytt läger:D JIPPI!! Förra lägret var bäst, vattenkrig, trerättersmiddag mycket dans o mycket skratt:)

Nu ska ja städa lite för ikväll kommer Magnus, Maja, Nova och Micke trevligt ja tror ja sover när dem kommer men väcker dem mig ikväll väcker ja dem när ja ska till bussen imorgon för ja är inte ledig nejnej.
Ha det bra alla:)//ξmelie (jag o maja)

Ps nu börjar det ju bli kallt ute fast solen lysser...jacka till skolan i fortsättningen tror ja Ds

Imorgon är det änligen Dans!!

jippi imorgon är det tisdagen den 8 september och dansen börjar. ja har längtat ända sen lägret. Det ska bli så himla roligt att tråffa alla igen och att dansa i mina nya skor :P.

Imorgon börjar också andra avenyn, som ja självklart missar eftersom ja dansar mellan kvart i åtta o kvart i nio så ja får spela in det..

Just nu är det väldigt mycket vilket gör att ja inte har så mkt tid med min blogg, vilket är synd. ja ska försöka skriva en,två eller kansek iaf tre gånger i veckan, men det är inte lätt.och har man tid för att skriva så har man inget att skriva om... //ξmelie

RSS 2.0